Edycja 2024

Edycja 2023

Edycja 2022

Edycja 2021

Edycja 2020

Edycja 2019

Edycja 2018

Edycja 2017

Edycja 2016

Edycja 2015

Edycja 2014

Edycja 2013

Edycja 2012

Edycja 2011

Edycja 2010

Edycja 2009

Edycja 2008

Edycja 2007

Edycja 2006

Edycja 2005

ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO Marek Leśniak

Adres:
ul. Bieszczadzka 5a
38-100 Strzyżów

Telefon: 017 276 17 83
Fax: 017 276 17 83
E-mail: mareklesniak@interia.pl
Logo firmy

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Marek Leśniak w Strzyżowie należy do jednych z największych prywatnych zakładów masarskich w Polsce południowo-wschodniej.

Od ponad 12 lat produkuje swoje wyroby w oparciu o dawne, często kilkudziesięcioletnie receptury i przepisy. Skuteczne połączenie nowoczesnej technologii z tradycją udaje się tylko najlepszym. Przygotowane tu wyroby poszukiwane są przez smakoszy i cieszą się niesłabnącą renomą wśród coraz szerszej rzeszy Klientów.

Produkowane szynki, balerony, kiełbasy i inne wyroby poza walorami smakowymi cenione są ponadto za jakość i trwałość, które zawdzięczają przede wszystkim procesom moczenia, peklowania oraz tradycyjnemu wędzeniu drzewem. Własna ubojnia, laboratorium, służba weterynaryjna pozwalają prowadzić produkcję w oparciu o najlepszy i najzdrowszy żywiec.

Za wysoką jakość swoich wyrobów zakład otrzymał tytuł POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI 2002 za wyprodukowanie „Szynki wiejskiej strzyżowskiej”. Wyrób ten ponownie został wyróżniony w 2003 r. tytułem AGROPOLSKA 2003. Ponadto zakład corocznie od 2001 r. otrzymuje Certyfikat „Przedsiębiorstwo Fair Play”.

Właściciel w swej działalności nie zapomina o potrzebach innych, rozumie sens charytatywnych działań i wsparcia dla potrzebujących. Obecnie zakład kończy proces dostosowania swej działalności do standardów UE.


| Strona główna PNG | Lista firm PNG 2006 | Lista firm PNG 2006 w kategorii firm małych I |